ALBA AUTOESCOLA

Coneix la nostra història: d’on venim i a on aném

Una autoescola a Barcelona amb molta experiència

ALBA AUTOESCOLA va néixer a Barcelona en 1967 de les mans de Paulino Canal Solà en una Barcelona on la població tenia necessitats de transport personal. La seva idea era crear una autoescola de conducció del mes alt nivell i una formació personalitzada perquè l’alumne aconseguís el seu permís de conduir ràpidament, econòmicament i amb la seguretat deguda.

La filosofia de ALBA AUTOESCOLA entén que per sobre de la necessitat d’aprovar un examen teòric-pràctic, l’alumne ha d’adquirir els coneixements necessaris per circular amb absoluta seguretat i consciència en qualsevol via pública.

És per això que sovint rebem en ALBA AUTOESCOLA antics alumnes que realitzen formació amb el seu propi vehicle per actualitzar-se i poder circular sempre amb la seguretat deguda.

Encara que treballem amb diferents metodologies d’aprenentatge (llibres, projector, simuladors, ordinadors….) la nostra metodologia prioritza el tracte professor-alumne. En aquests temps on abunda la informació, és important remarcar la importància del treball que un professor qualificat pot fer per l’alumne.

El teu permís de conduir està a ALBA AUTOESCOLA

T’ajudem a que puguis complir amb el teu objectiu d’obtenir el teu permís de conduir

Econòmic

Tenim uns preus molt competitius perquè no sigui un obstacle a l’hora de treure’t el permís de conduir.

Èxit

Tenim una alta taxa d’aprovats gràcies a la nostra metodologia contrastastada des de fa més de 50 anys.

Ràpid

La nostra metodologia d’esenyament fa que puguis estalviar temps a les classes teòriques i pràctiques.

Proper

Disposem de 2 autoescoles a Barcelona per posar-t’ho fàcil i no hagis d’invertir molt de temps per venir.

Ens trobaràs a

Carrer de Calàbria, 132

A ALBA AUTOESCOLA treballem perque et puguis treure el permís de conduir de cotxe i moto de la manera més econòmica i ràpida possible. Trobaràs moltes autoescoles a Barcelona i rodalies, però en cap d’elles trobaràs un tracte tan proper i familiar com amb nosaltres.

Som un petit gran equip en el que la nostra màxima es proporcionar-te tots els coneixements necessaris perque puguis obtindre el teu permís de conduir quan abans millor. El teu pas per la nostra autoescola s’ha de traduïr, a més a més de treure’t el permís de conduir, que aprenguis a conduir correctament.

El nostre equip docent està altament qualificat i amb molts anys d’experiència en el sector. Som conscients del teu desig de treure’t el permís de conduir per poder tenir la llibertat de transport que necessites. T’ajudarem a aconseguir-ho.

Tenim uns horaris flexibles perque puguis treure’t el permís de conduir al teu ritme. Nosaltres ens adaptem a cada alumne per donar-li totes les facilitats possibles a aconseguir el seu objectiu. Gràcies a les nostres 2 autoescoles podem defensar més franges horàries tant a les classes teòriques com a les classes pràctiques.

Autoescola Barcelona

La teva autoescola de confiança a Barcelona

Carrer de Calàbria, 132.
08015 – Barcelona

Compte Borrell, 255.
08029 – Barcelona

Carrer de Calàbria: 93 325 15 25

Compte Borrell: 93 519 32 86