CONTACTAR

Si encara no tens clar que ALBA AUTOESCOLA és la millor opció per treure’t el teu permís de conduir cotxe i moto, fes-nos arrivar la teva consulta

Política de Privacitat

11 + 4 =

El teu permís de conduir està a ALBA AUTOESCOLA

T’ajudem a que puguis complir amb el teu objectiu d’obtenir el teu permís de conduir

Econòmic

Tenim uns preus molt competitius perquè no sigui un obstacle a l’hora de treure’t el permís de conduir.

Èxit

Tenim una alta taxa d’aprovats gràcies a la nostra metodologia contrastastada des de fa més de 50 anys.

Ràpid

La nostra metodologia d’esenyament fa que puguis estalviar temps a les classes teòriques i pràctiques.

Proper

Disposem d’una autoescola a l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona amb molt nona comunicació per a poder accedir amb facilitat.

Ens trobaràs a

Carrer de Calàbria, 132 albaautoescola@hotmail.com

A ALBA AUTOESCOLA treballem perque et puguis treure el permís de conduir de cotxe i moto de la manera més econòmica i ràpida possible. Trobaràs moltes autoescoles a Barcelona i rodalies, però en cap d’elles trobaràs un tracte tan proper i familiar com amb nosaltres.

Som un petit gran equip en el que la nostra màxima es proporcionar-te tots els coneixements necessaris perque puguis obtindre el teu permís de conduir quan abans millor. El teu pas per la nostra autoescola s’ha de traduïr, a més a més de treure’t el permís de conduir, que aprenguis a conduir correctament.

El nostre equip docent està altament qualificat i amb molts anys d’experiència en el sector. Som conscients del teu desig de treure’t el permís de conduir per poder tenir la llibertat de transport que necessites. T’ajudarem a aconseguir-ho.

Tenim uns horaris flexibles perque puguis treure’t el permís de conduir al teu ritme. Nosaltres ens adaptem a cada alumne per donar-li totes les facilitats possibles a aconseguir el seu objectiu. Gràcies a les nostres 2 autoescoles podem defensar més franges horàries tant a les classes teòriques com a les classes pràctiques.

Autoescola Barcelona

La teva autoescola de confiança a Barcelona

Carrer de Calàbria, 132.

08015 – Barcelona

 

Carrer de Calàbria: 93 325 15 25